Mi a szolgáltatás folyamata?

A rendszer összeköti az ipari megrendelőket és az ipari matematikai kutatócsoportokat, a vállalatok innovációs igényének megfelelő kompetenciákkal bíró matematikai kutatócsoporthoz való rendelésével. Az egyablakos rendszer végigkíséri és támogatja az együttműködés folyamatát, előmozdítja az ipari innováció megvalósulását, és annak létrejöttét követően is nyomon követi utóhatásait. A szolgáltatás támogatja a hosszútávon gondolkodó ipari szereplők tudásalapú gazdaságba való csatlakozását, megalapozva ez által további létjogosultságukat.

Az ipari szereplők megoldáskeresését előzetes konzultációval támogatjuk, és vizsgáljuk a matematikai problémafelvetés lehetőségét. Így az egyablakos szolgáltatási rendszer nem csak a konkrét problémával bejelentkező ipari szereplők várhatnak támogatást, hanem a működésüket, gyártásukat komplex módon optimalizálni kívánó gazdálkodó szervezetek is kereshetik az együttműködést.

Az ipar-matematika egyablakos szolgáltatási rendszer nem szeretné elengedni egy sikeresen megvalósult innovációt követően sem az ipari partnerek kezét. Részükre tréningeket biztosítunk, és igény esetén újabb megoldásokat kínálunk innovatív törekvéseikre.