HU-MATHS-IN Center Day and Evaluation Meeting 2021.01.28.

A HU-MATHS-IN ipari matematikai hálózat Központi Napjára és Értékelő Találkozójára kerül sor 2021.01.28. napon, a járványügyi helyzetre való tekintettel, az online térben. Az esemény az EFOP-3.6.2.-16-2017-00015 számú projekt által támogatott.

A rendezvény keretében sor kerül a már lezárt és eredményekkel rendelkező, valamint jelenleg is folyamatban lévő ipari indíttatású rövid futamidejű projektek bemutatására, és  a HU-MATHS-IN hálózat tevékenységének értékelésére az előző időszakra vonatkozóan.

A konferencián részt vesznek a HU-MATHS-IN nemzetközi Tanácsadó Testületének tagjai, mint Prof. Volker Mehrmann (TU Berlin), a European Mathematical Society (EMS) elnöke, a MATHEON alapítója és jelenlegi elnöke, Prof. Wil Schilders (TU Eindhoven), az EU-MATHS-IN korábbi elnöke, Prof. Hans-Georg Bock (U Heidelberg), a németországi ipari matematikai hálózat, a KOMSO elnöke, Prof. Peregrina Quintela (U Santiago), a spanyol ipari matematikai hálózat elnöke, Dr. Theo Roelofs, a MATHEON vezető menedzsere és Prof. Terlaky Tamás (U. Lehigh), az INFORMS alelnöke. 

A rendezvény programja az alábbiak szerint alakul: